dinsdag 31 augustus 2010

Nog een open-rug bloesje in de hoop op wat beter weer
Net voor ons verlof, maakte ik nog dit open-rug bloesje van Abacadabra voor het dochtertje van een collega voor me. Aangezien Kyana en Elise, die best de maat van dit meisje benaderen, op die moment nog op kamp waren, speelt Elena hier model, hoewel het bloesje haar een heel stuk te groot is. Maar... dergelijk bloesje fotograferen op een kapstok, lukt al helemaal niet goed, vandaar dus...
Mijn collega koos terug voor de vlindertjeskatoen (zie ook onderstaande Elodie), maar deze keer in het blauw. Nu maar hopen dat de weersvoorspellingen een beetje kloppen en de zon zich nog eens van haar beste kant laat zien, zodat het meisje toch nog wat zal kunnen genieten van haar bloesje (nvdr: het is het eerste bloesje dat dit meisje wil dragen. Voordien weigerde ze elk bloesje, maar door de voorbeelden van dit modelletje bij mijn dochters, is ze toch overtuigd geraakt van bloesjes, tot grote vreugde van de mama).
Nu nog een pyama en 2 topjes maken en ik kan weer aan de slag voor mijn eigen meiden (niet dat zij veel kleding nodig hebben, maar ik vind het toch altijd leuk om ze in het nieuw te steken)


3 opmerkingen:

 1. Ik vrees toch dat de echte zomer gedaan is, hoor.. 22 graden, meer geven ze niet. Eind volgende week al maar 16 graden... Wel mooi stofje.. ik ga pas volgend jaar het bloesje maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al is het haar te groot, je kan duidelijk zien dat het een prachtig blousje is.... nu de zonnestralen nog!!!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi compliment dat ze door jou voorbeelden nu wel een blouse wil gaan dragen.
  Hopelijk heeft ze nog veel plezier van deze mooie blouse (dan hebben wij ook mooi weer).
  Bedankt voor je stem!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen