woensdag 25 augustus 2010

Elodie op bestellingEn nog maar eens een Elodie van Farbenmix... deze keer maakte ik hem voor het dochtertje van een collega van me. Mijn collega én haar dochter waren ook onmiddellijk gek op dit leuke jurkje, dat ik ook al maakte voor 3 van mijn eigen dochters. Samen bestelden we een vrij grote lading stofjes bij XL Stoffen, waaronder deze vlindertjesstof. Mijn collega zelf is niet zo gek op roze, maar aangezien dochterlief deze stof zo leuk vond, heeft ze maar toegegeven, een beetje tegen haar zin. Eens het jurkje klaar was, was ze echter compleet verkocht. Ze vond het schitterend. En eerlijk gezegd, ik vind het jurkje ook heel mooi in deze stof. Dus, zowel collega als dochter, zijn heel tevreden met het resultaat, wat ook wel valt af te lezen van het snoetje van de dochter op de foto's, vind ik.
5 opmerkingen:

 1. Al terug van vakantie? Ja, wel leuk.. en eigenlijk vind ik die schoentjes er ook wel bijpassen.. Net 'n dansschoentje bij 'n dansjurk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, net terug en al druk in de weer :-). We moeten zorgen dat we ons niet gaan vervelen, hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk stofje en tja dat model blijft leuk en staat alle meisjes goed! Maar je bent inderdaad weer gelijk aan de naai gegaan, heerlijk toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Perfect!! Heerlijk dat moeder en dochter de jurk helemaal super vinden! Het stofje is perfect voor de Elodie. Ze kan er lekker in zwieren!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het toch een mooi patroon! Ik ben hier bezig met mijn Elodie, het is ook een prettig patroon om te maken. Daar komen er zeker meer van. Ook in deze stof is ie weer schitterend.

  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen