donderdag 5 augustus 2010

Een award gekregen van Mariette! Wat ben ik blij!!!

Zoals de titel al aangeeft: ik kreeg mijn eerste Award, en dan nog van Mariette

Het ontvangen van een award, houdt ook in dat ik 5 dingen over mezelf moet neerpennen, wat toch wel een vrij moeilijke taak is voor een "niet-schrijver", maar ik doe mijn best!

1/
zoals iedereen onder jullie wellicht wel al weet, is mijn allergrootste passie, mijn 4 dochters! Zij zijn mijn inspiratie, mijn alles. Ik kan hen geen dag missen en vind het al verschrikkelijk dat de 2 oudsten dinsdag op kamp vertrekken... ik moet hen 10 dagen missen... da's het ergste wat me kan overkomen...Maar ach, kinderen worden groot en moeten de wereld ontdekken, dus ik leg me erbij neer!

2/
ik een heel lieve echtgenoot heb. Zo zet hij borduurtjes om naar het juiste formaat, copieert hij patronen (zodat ik ze niet hoef over te tekenen op patroonpapier en ze dus maar uit te knippen heb en op mijn stof te spelden, ...). Hij doet er alles aan om mij gelukkig te maken.

3/
ons gezin naast ouders, 4 schatten van dochters, ook uit een kat bestaat. Zijn naam is Casper en is van het perzische ras. Hij heeft zijn naam niet gestolen: hij is eigenlijk genoemd naar het spookje Casper. Je raadt het al: hij is sneeuwwit

4/
Ik 80% werk voor een financiële instelling en er risk manager ben. Ook al is het druk met 4 kindjes in huis, ik kan mijn werk écht niet missen. Ik heb de intellectuele arbeid nodig. Soms is het wel zwaar en denk ik: "waarom niet thuis blijven als huisvrouw", maar ik vrees dat ik daar niet voor gemaakt ben.

5/
We binnenkort op reis vertrekken naar.... ja, Nederland. Wij gaan op bezoek naar het ponypark in Slagharen. Onze 2 jongste dochters zijn immers écht paardengek.

Hopelijk heb je wat bijgeleerd over me... een écht heel interessant leven leidt ik niet, maar, samen met het gezin genieten we van de kleine dingen des levens.

En dan het allermoeilijkste: het doorgeven van de award aan 5 collega-bloggers. Wat is dat moeilijk. Er zijn zo ongelooflijk veel leuke blogs..., dus eigenlijk verdient iedereen een award, maar hier toch mijn "selectie":

1/
Marijke: zij is het die me heeft aangezet om te beginnen naaien. Zij heeft me over de streep getrokken met haar leuke creaties voor haar kindjes.

2/
Mia: per toeval ben ik met haar in contact gekomen. Ze is zo'n lieve dame die met heel veel liefde de mooiste kleertjes voor haar kleindochtertje maakt! Ze staat ook telkens iedereen bij met raad en daad.

3/
Kleding Jetje: ook al heeft ze enkel zoons, ze maakt zo'n mooie meisjeskledij (ja, da's natuurlijk mijn "probleem": ik kijk bijna enkel uit naar meisjeskledij....). Al haar creaties zijn stuk voor stuk fantastisch mooi!

4/
Mama Anke: omdat ze zo'n leuke en schattige kleertjes maakt voor haar kindjes. Echt heel mooi vind ik die.

5/ en tot slot:
Junima's stipjes: alweer misschien mijn "probleem" dat me wat parten speelt, maar ik kan het toch niet laten. Zij maakt zo'n leuke dingetjes voor haar dochtertjes. Toen ik begon met mijn blog, had ik helemaal niks met stipjes, maar door haar creaties te zien, ben ik ervan beginnen houden! Nee, ik vind dat ze heel mooie kledij maakt.

Oef... mijn moeilijke opdracht zit erop. En aan alle anderen: ook jullie hadden dergelijke award verdiend!

1 opmerking: