maandag 2 augustus 2010

Yola van Farbenmix voor Kyana
De Yola (patroon van Farbenmix) voor Kyana is eindelijk klaar... ik had hem al een aantal keer aan de kant geschoven... Ik bestelde het patroon enige tijd geleden, samen met het Elodie-patroon, maar bestelde enkel op basis van de tekening op het patroon. Toen ik het jurkje begon te maken, vond ik al dat het een vreemde vorm had (de onderkant van het lijfje liep heel breed uit naar onderen toe, ondanks de elastiek in het rugpand), maar toen Kyana het jurkje paste, zag het er nog slechter uit dan ik eerst had gevreesd.... Ook viel het lijfje héél lang.
Omdat Kyana zo stapelgek was op de stoffencombinatie (die ze zelf had uitgezocht in Modecoupon in Sint-Niklaas) kreeg ik het niet echt over mijn hart om het jurkje weg te gooien. Ik haalde het hele bovenlijfje weer uit elkaar en versmalde het tot het toch ongeveer mooi viel en maakte het ook zo'n 3 cm korter. Dit is het uiteindelijke resultaat. Ik zelf vind het niet mooi, maar Kyana is er dolgelukkig mee...4 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm wel mooi.. alleen lijkt hij wel héél laag te zitten onder de armen,hé... dat zou ik persoonlijk nu niet makkelijk dragen vinden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het toch een heel mooi jurkje geworden. De stof is inderdaad prachtig!

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik je blog altijd leuk vind om te bekijken heb ik je een award toegekend. Meer info kun je vinden op mijn blog.

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stof, en het eindresultaat is toch goed gemaakt?!
  Maar idd. vind het achterpandje "raar laag " vallen.
  Joh, je dochter is er blij mee, en als ze hem draagt knijp jij gewoon je ogen dicht ;-)

  groetjes Bren

  BeantwoordenVerwijderen