woensdag 18 augustus 2010

Mijn eerste jongensprojectje: pyama van Shrek

Mijn eerste jongensproject is een feit. Een collega van me vroeg een pyama voor haar zoontje te maken, mét een Shrekborduurtje op. Op zich wist ik niet onmiddellijk welk patroon hiervoor in aanmerking kon komen, maar na wat zoekwerk, vond ik in Ottobre 3/2004 een joggingbroek die als basis kon dienen voor de pyamabroek. Deze diende echter ongeveer met de helft versmald te worden. Voor het shirt nam ik als basis de Harava sweater uit Ottobre 1/2009.
Het kindje is gisteren samen met zijn mama de pyama komen oppikken en hij leek er ontzettend blij mee. Ook was er gisteren geen discussie mogelijk: hij wilde per sé gaan slapen met zijn nieuwe Shrek-pyama, ook al is het, ondanks het slechte weer, toch net iets te warm hiervoor. Maar ik vond het in elk geval een groot compliment :-)

1 opmerking:

  1. Inderdaad wel leuk! Maak maar al vlug dat die ottobres hier terug zijn dat ik die ook 'ns kan maken :-)... (ik sta er altijd van versteld wat anderen maken om dan te zien dat ik die patronen gewoon zelf liggen heb!)

    BeantwoordenVerwijderen