zaterdag 4 september 2010

een shirt en een topje
Nog voor de dochter van mijn collega, maakte ik dit witte shirtje en dit rood topje. Het witte shirt komt uit Bizzkids zomer 2009, model 41E4. Ik maakte het nog nooit eerder, maar het is een leuk shirtje om te maken en dat heel leuk zit wanneer het meisje het pastte (ik vergat echter foto's van de pasbeurt te maken... stom natuurlijk).
Het rode topje is er eentje dat ik deze zomer maakte voor Elise. De basis voor het patroon komt van Roos 3008A. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de lintjes bovenaan te strikken, maar voor Elise zette ik er een mooi schouderbandje aan. Dat vonden mijn collega en haar dochter een stuk mooier en praktischer zodat ik dit ook deed voor dit rode topje.
Op deze foto's lijken de creaties niet echt symmetrisch, maar dat zijn ze wel, hoor! Ik maakte deze foto's nog heel snel voor ik ze aan mijn collega gaf, vandaar....


9 opmerkingen:

 1. mama,
  mooi gemaakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn die boordjes met de coverlock gedaan? Dat is echt wel heel mooi altijd gedaan..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marijke,

  gewoon met de naaimachine...Vind dat nog steeds de makkelijkste methode.

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meen je dat?? dat lukt mij nooit!
  (dient een coverlock niet net daarvoor? ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, eigenlijk wel, maar die cover lock wordt hier heel weinig gebruikt. Ik zou me er dringend eens moeten op toeleggen, maar het komt er niet van... té veel ander naaiwerk, zeker? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als ik wil zou ik er ook wel eentje krijgen, maar dan moet jij me eerst kunnen overtuigen dat 't de moeite is,hé ;-).. dus begin er maar al aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Awel, ik moet eerlijk zeggen, ik vind het een beetje een aankoop voor niks geweest.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sabine wat een knappe afwerking zeg... tis gelijk dat het gekocht is in de winkel, maar die zijn zelfs nog met foutjes soms. KNAP! Hoe doet je dat toch!?

  BeantwoordenVerwijderen