dinsdag 7 september 2010

Winnie the Pooh pyama


Nu het 's nachts toch een beetje frisser wordt, vroeg mijn collega me nog een pyama voor haar dochter van 6 te maken. Ze koos mooie paarse tricots van bij XL Stoffen (de tricot voor het pyamavest is écht van heel goede kwaliteit).
Voor het shirt gebruikte ik als basis het patroon Quiara van FM (wat heb ik dit patroon al vaak gebruikt voor allerlei toepassingen). De broek vond ik iets moeilijker... Ik vertrok dan maar van een Ottobrepatroon voor een joggingbroek en versmalde dat aanzienlijk zodat ze toch niet al te breed is.
Het borduurtje is er eentje dat standaard op mijn borduurmachine zit.
De pyama heeft ondertussen zijn bestemming bereikt en is met open armen ontvangen :-). Wat is het toch leuk om kinderen op deze manier blij te maken!

4 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad heel goeie tricot uit! En heel meisjesachtig! Jente heeft hier om nog een slaapkleedje gevraagd, dus ik ga ook op zoek naar goede tricot..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee voor een pyjama! Ik lees sinds kort je blog en vind het erg leuk om te lezen en te zien wat je allemaal maakt!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je weer netjes gemaakt zeg! Ziet er echt keurig uit. Wat een leuke kleur stippentricot ook! groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet eruit alsog het in de winkel is gekocht, mooi gemaakt zeg!
  lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen