woensdag 3 maart 2010

Abacadabra 96 in het rood
Eindelijk was het terug de beurt aan Elena voor een nieuw kledingstuk! Wat had ze lang moeten wachten (toch volgens haar zelf....). Ze vond het kleedje (Abacadabra 96) van Ianka zooooo mooi!!! Wat had zij het ook graag gehad!!! Maar... mama had de stof niet meer en moest eerst nog iets voor Elise maken...

Uiteindelijk, bij gebrek aan het paars van Ianka, koos ze voor een rode rib die ik hier nog liggen had. Persoonlijk ben ik niet écht favoriet van rood, maar al bij al, vind ik het nog meevallen. Elena staat er ook wel mee, vind ik.

Van zodra het kleedje klaar was, wou ze er onmiddellijk mee op de foto. Ik kon nog net haar haren een beetje kammen en haar overtuigen een roze legging eronder aan te doen, maar haar trui wou ze niet meer wisselen. Ah neen, dat was er ook eentje die mama had gemaakt en die mocht toch ook wel op de blog. Alleen... deze trui is totaal niet gemaakt onder dit kleedje... dus, die moet je maar even wegdenken ;-)

Nu "mag" ik beginnen aan een stippenrokje voor Kyana. Ze zag al een aantal stippenrokjes passeren en mevrouwtje besliste dat ze dat ook wel wou...

2 opmerkingen:

  1. Oh zeg ik vind de rode stof best knap, vooral bij haar... leuke rib stof zo met dat motiefje erin..
    en het kleedje tis één van mijn favoriten van u.. die sluitingen vind het zo goed en mooi gevonden. Kanp en het truitje.. steekt nog niet zo hard af.. staat er wel bij ... maar versta wat je wil zeggen :-) ;-)
    Knap hoor en ik kijk al uit naar het streepjesrokje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! (en ik ben wél fan van rood :-) ) En vind het shirt er ook wel nog bij passen, hoor...

    BeantwoordenVerwijderen