donderdag 11 maart 2010

Bizzkids rokje met mini-borduurtje voor Elena


Aangezien Elena (zoals beschreven in mijn vorig bericht) gek was op het stippenrokje voor Kyana en ik nog zo'n 50 cm stof over had (voor een maatje 128 is dat niet zo veel) moest mama dus op zoek naar een modelletje dat er nog uit kon ofwel werken in combinatie met een ander stofje. Aangezien ik niet onmiddellijk iets vond dat er mooi bij paste, besloten we (Elena en ik samen) om het rokje dan maar in 1 kleur te houden, maar welk modelletje????
Plots dacht ik aan het Bizzkidsmodel K506 (Nr.3 - 2009). Oorspronkelijk is dat wel een combinatierokje van 2 stofjes, maar ach, we hebben er iets op gevonden. We hebben het rokje dan inderdaad in 1 kleurtje gemaakt, wat uiteindelijk wel een mooi resultaat opleverde, vind ik zelf. Om de stipjesstof toch een beetje te breken, heb ik er een klein subtiel borduurtje opgezet, van een lieveheersbeestje. Elena is hier immers gek op ;-)

Maar... nu is het toch even gedaan met rokjes maken in stipjesstof. Ik begin aan de broek van ABC patroon 105 voor Elise. De tuniek is voor erna.

5 opmerkingen:

 1. Een beetje passen en meten,en kijk eens hoe leuk het geworden is!Erg lief dat kleine borduurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En de andere 2 vragen nog niet naar 'n stippenrokje? :-) Leuk gedaan! Enne.. niet te kort, 't is perfect :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk rokje! Ik blijf dit zo'n mooi stofje vinden, de kleuren zijn prachtig.

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap zeg... ik vond het al vorige keer... knap hoor! Zo mooi, aansluitend rond het buikje en de afwerkingen... echt Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine,

  Eerst en vooral een gelukkige verjaardag!maak er een leuke dag van ,samen met je mooie meisjes en je ventje!Ik heb veel bewondering voor je leuke creaties,schoon afgewerkt en supper tof! De "meiden" mogen fier zijn op zo'n mama!
  Van harte proficiat!

  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen