zaterdag 26 juni 2010

Vestje voor Kyana eindelijk klaarEindelijk is Kyana's linnen vestje klaar. Bedoeling was om een compleet setje te krijgen met het rokje http://sabinesmeisjeskleertjes.blogspot.com/2010/05/eerste-deel-van-een-setje-abc-78-rokje.html. Omdat het rokje zo doorscheen, heb ik er nog een voering ingezet. Dit even terzijde.
Kyana wilde dus al langere tijd een klassieker setje. Als vestje koos ze een model uit de Sue&Blu van 2009, nl. 3901. Aangezien ik iets te weinig stof had, heb ik een beetje moeten improviseren om het vestje eruit te krijgen (= meteen ook de reden waarom het zo lang duurde voor het af was). Uiteindelijk heb ik de middenvoorpanden, maar de helft gemaakt van wat oorspronkelijk de bedoeling was. Ik naaide ze, in plaats van aan de zijnaden van het vestje, vast waar ik de voorpanden van het vestje doorstikte + ik maakte de binnenkant van de middenvoorpanden in de stof van het rokje. Normaal is dit gedeelte toch niet zichtbaar en moest het dan per toeval zichtbaar worden, is het nog geen ramp, aangezien het vestje toch meestal zal worden gedragen in combinatie met de rok.
Nu nog even snel, met het warme weer, een open rug bloesje voor Kyana maken. Zij kan er dringend nog wel eentje gebruiken. Ondertussen ben ik ook nog bezig met het maken van rokjes en een bolero voor het dochtertje van een collega. Ik heb hiervan al enkele foto's doorgestuurd gekregen, maar heb nog niet de tijd gevonden om ze te downloaden. Van zodra dat ervan komt, kan je ze hier bekijken.2 opmerkingen:

 1. Dat is een specialleke, hoor, Sabine !
  Mooi én apart !
  Haute Couture in kindermaten .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een schitterend jasje!!
  Het staat je dochter erg mooi.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen