zondag 13 juni 2010

Abacadabra 103 jurkje voor EliseElise vond het Abacadabra 103 jurkje dat ik eerder maakte voor Elena zo leuk dat ze ook al een tijdje hiernaar vroeg. Aangezien mama niet veel zin had om zo kort na elkaar hetzelfde kledingstuk te maken, heb ik de boot toch een tijdje afgehouden, maar... uiteindelijk kon ik het niet meer aanzien. Telkens Elena dit jurkje aanhad, zag ik Elise er naar kijken met een blik van: "ik wil er ook dolgraag zo eentje". Dus, mama is maar achter de naaimachine gekropen en heeft een gelijkaardig jurkje voor Elise gemaakt. De stof is echter wel totaal anders. Het duurde even voor ik een stofje had gevonden dat stond bij dit model jurkje. Dit model vraagt immers een heel soepelvallend stofje, wat niet altijd even eenvoudig is om te vinden. Daarenboven wilde Elise ook dolgraag een "roos" kleedje... Uiteindelijk, na vele stoffenwinkels te hebben bezocht, hebben we dan maar een stofje gekozen dat nog in mijn stoffenvoorraad lag (daarvoor hebben we dus de helft van België rondgereden...)

Nu wordt het tijd voor een blusentop voor Ianka. Ik beloof dat al zo lang en tot nu toe is het er niet van gekomen... maar nu maak ik er eerst en vooral werk van :-)

3 opmerkingen:

  1. De ABC 103 staat haar prachtig!! En inderdaad moet daar een soepelvallend stofje voor gebruikt worden, anders gaan de mouwen zo stijfjes hangen! Ik vind het jurkje haar bééldig staan!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai zeg..wat ene knappe jurk.. mooie stof.. en mooi model.. Mooi hoor ook zij staat er prachtig mee..

    BeantwoordenVerwijderen