donderdag 3 juni 2010

open rug bloesje voor Elena






Nu het mooie weer er eindelijk aankomt, heb ik voor Elena een écht zomers bloesje gemaakt naar het modelletje ABC 52. Het is een bloesje met een open ruggetje (ze was hier al langer fan van). Ze zocht ook nu weer zelf het stofje (dat ik ooit eens kocht bij Stael in Torhout, in de uitverkoop). In eerste instantie zag ik het niet zo positief in, maar naarmate het bloesje vorderde, kreeg ik er meer en meer een goed oog in. Al bij al vind ik het resultaat nog mooi meevallen, het modelletje in combinatie met het stofje. Het is écht iets voor Elena: lekker meisjesachtig, open rug, bloemetjesstof, ... Nu hopen dat het mooie weer even aanhoudt, zodat ze toch nog een beetje van haar bloesje kan genieten.

5 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk model bloesje. Ik kan me voorstellen dat ze er helemaal weg van is. En nu moeten de weergoden gewoon even een maand of 4 stralend weer verzorgen!! Dan kan ze het lekker veel aantrekken.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je dochter heeft smaak hoor,erg leuk romantisch bloesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is een superleuk topje zeg! En echt zomers, staat het mooie modelletje echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk modelletje om te maken! En achteraan geen elastiek.. is het dan een mooi aansluitend modelletje? dat lijkt me wel leuk, want meestal zijn openrug-topjes met elastiek,hé..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, geen elastiek! Het sluit heel mooi aan, heb het alleen een beetje ingenomen aan de zijnaad zodat het echt heel mooi aansluit. Nee, qua modelletje zit dit heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen