zondag 20 juni 2010

Een Zucka voor Elena


Na een Zucka van Farbenmix voor Ianka, heb ik er ook eentje voor Elena gemaakt, weliswaar in een heel andere stijl. Deze keer heb ik al basis een jeans gebruikt en verder afgewerkt met een fijn bloemenstofje om het rokje toch een beetje een romantisch tintje te geven. Ook werkte ik de bovenrok af met een fijn randje. Elena is er super mee opgezet. Ik zag haar zelden zo blij met een rokje :-) Alleen heb ik me een beetje misrekend inzake de dikte van de jeans. De riemlusjes maakte ik ook in jeans en dat veroorzaakte een hele dikte bij het bevestigen op het rokje, maar het is gelukt. Oef!!!
Oh ja, op sommige foto's staat Elena met haar open rug bloesje. Dit past niet 100% op haar rokje, maar ze wilde per sé nog eens op mama's blog met haar mooie bloesje. Dat kon ik toch niet weigeren, zo'n lieve reactie :-)

6 opmerkingen:

 1. Sabine,

  Ik vind het , gezien het herfstige zomerweer , een uitzonderlijk praktisch rokje. En gezien het weer , klopt het plaatje met het bloesje inderdaad niet.
  Maar de combinatie openrugbloesje-jeansrokje kan volgens mij wél ; omdat je het jeansrokje zomers maakte door de bloemenstrook.
  Overigens : het stofje ligt hier ook nog te wachten op een geschikt patroontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtige rok geworden.
  heerlijk dat ze er zo blij mee is!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat dat openrugbloesje toch ook bij het rokje past hoor! En dat jeansstofje komt me wel heel bekend voor ;-).. vind dat 'n leuke kleur om te combineren met iets vrolijks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het rokje met het open rug blousje is een geweldige combinatie. Een leuk setje en geshowed door een echt fotomodel! WoW!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi.. het openrug bloesje.. knap zeg... en het rokje.. HEEL KNAP!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,

  mooie dingen maak je zeg! Dit rokje ga ik ook zeker een keer bestellen, ik vind het een superpatroon, ook voor de winter!

  groetjes Marlie

  BeantwoordenVerwijderen