maandag 31 mei 2010

Eerste deel van een setje: ABC 78 rokjeKyana stond erop haar rokje al op de blog van mama te plaatsen, vandaar nu reeds een voorzet tot wat een setje moet worden.... Hoewel... ze had totaal geen zin in het poseren... mevrouw was naar Ketnet aan het kijken op de televisie, maar toch wilde ze haar rok op de blog... :-)

Enkele weken geleden kocht ik bij Stoffenidee in Gent dit stofje, samen met een effen grijze linnen lap (waarvan de ceintuur voor de rok is gemaakt). Mijn bedoeling was oorspronkelijk om van het linnen een broek te maken en van dit stofje een tuniek. Na enkele nachtjes hierover slapen (was dus toch niet helemaal overtuigd van mijn eerste idee), kwam Kyana op de proppen met het voorstel om een rokje te maken van dit stofje en een mooi vestje uit de Sue&Blu van vorig jaar uit het linnen.

Voor de rok koos ze patroon ABC 78 (of het feit dat deze patroon nog in haar onmiddellijk bereik lag bij het kiezen, na het maken van haar trench coat, of of ze het model nu écht mooi vond, laat ik even in het midden). Misschien plaats ik toch nog een voering in de rok. Bij het maken van de foto's lijkt hij me iets doorschijnend.

Binnenkort volgt dus een volledig én gestreken (wat deze rok nog niet is....) setje.

1 opmerking:

  1. Ja, zoals ze op de foto's staan, zou ik er toch ook nog voering onder steken als het mogelijk is zonder al te veel werk. Voor de rest lijkt het wel 'n beetje op het bizzkids 3335-rokje, maar iets smaller.

    BeantwoordenVerwijderen