dinsdag 11 mei 2010

BliXem haltertopje nummer 2

Zoals ik in mijn vorige berichtje al aangaf, wilde Elise ook graag een haltertopje, zoals dat van Kyana. Ook zij wilde er eentje zonder borduurtje (kwestie van makkelijker te combineren op allerlei andere kledingstukken), maar ze verkoos wel een groene versie. Gelukkig heb je voor dergelijk topje heel weinig stof nodig. Zo kon ik nog gebruik maken van een restantje van Ianka's legging en vestje.
Zoals je ziet, is ze er superblij mee, maar... nu is het even genoeg geweest met het maken van haltertopjes (het weer nodigt ook niet echt hiertoe uit). Nu is het terug Elena's beurt voor een kledingstuk en ik moet zeggen, ik vind haar net iets te jong voor dergelijk topje. Zij verkoos dan maar een strokenrokje. Mama mag weer aan het rimpelen ;-)

Ook voor dit topje maakte ik gebruik van mijn coverlock en ik moet zeggen, hoe meer ik hem ga gebruiken, hoe meer ik het gemak ervan begin te voelen.

3 opmerkingen:

 1. Laat het maar vlug warm weer worden dat mama nog meer van die topjes kan maken (tja, wat is nu eentje? :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het topje ziet er prachtig uit en staat haar prachtig. Krijg het momenteel wel koud als ik er naar kijk, want het is hier lichtelijk fripsjes. Ik draag momenteel 3 lagen!!! Hahaha!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staat er ook heel mooi mee... toch leuk zene meisjes...

  BeantwoordenVerwijderen