woensdag 12 mei 2010

Schoolfeest Ianka en Elena met zelfgemaakte schortjes, rokje en kleedje
Eindelijk was het gisteren en vandaag zover. Het was kleuterfeest bij Elena en Ianka op school. Zoals ik in vorige berichtjes al aangaf, maakte ik op vraag van juf Ann schortjes voor het optreden van Ianka. Uiteindelijk moesten zij een dansje doen op de song "Rum and coca cola". Bedoeling was ook dat de meisjes onder hun witte schortje in het rood waren gekleed. Ianka heeft allerlei kleurtjes in haar kleerkast hangen, behalve rood natuurlijk. Vandaar dat ik haar nog een zucka had gemaakt (zie één van mijn vorige berichtjes).

Als laatste optreden van het kleuterfeest was het klasje van Elena aan de beurt. Zij dansten op "Blame it on the girls!". Wat een niveauverschil met het eerste kleuterklasje van Ianka (die het ook heel goed hebben gedaan, hoor)! Wat een danseresjes en dansertjes zitten daar al tussen! Je ziet écht dat deze kinderen klaar zijn om in september naar het eerste leerjaar te gaan! Zij hebben allemaal super gedanst. Voor het optreden mochten de meisjes een mooi kleedje uit hun kleerkast meenemen, zonder bijkomende "verplichtingen". Elena koos voor een bloemenjurkje dat ik haar onlangs maakte uit de Sue&blu van vorig jaar.

De foto's zijn een beetje onduidelijk soms, maar de zaal was vrij donken en op een beetje verlichting van de zon moesten we ook al niet rekenen ;-). Ik hoop toch dat deze reeks foto's de sfeer toch een beetje kan weergeven.

4 opmerkingen:

 1. Wat zal je genoten hebben , Sabine !
  Ze zien er dan ook geweldig uit en lijken het dansen erg leuk te vinden !
  (Toch een speciaal gevoel , hé...als je die zelfgemaakte schortjes ziet ? )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NOu super leuk juist, ook al zijn de foto's wazig. Genieten is het dan als je je kroost zo ziet stralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! geeft denk ik ook wel een goed gevoel als je al die meisjes zo in je zelfgemaakte schortjes ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap zeg... je moet die klas zien.. mooi toch he.. zo het levendig zien.. en nog meer stralen.. dat zie je aan haar ook he.
  EN Elena is mooi met het kleedje

  BeantwoordenVerwijderen