dinsdag 31 mei 2011

Eerste communie Elena - foto's

Eén van de vorige blogposten beloofde ik wat foto's van Elena's eerste communie op 29 mei 2011 te plaatsen. Zoals toen aangegeven, gaan wij steeds bij fotograaf Mark Merckpoel in Eksaarde, Lokeren. Deze man slaagt er steeds opnieuw in de leukste portretten van onze dames te maken. Zijn deze beelden niet schitterend? Ik kan er alvast uren naar kijken.

Binnenkort krijgen jullie ook nog een aantal sfeerfoto's van de feest te zien, maar... zelf hebben we heel weinig foto's genomen en mijn schoonzusje moet haar foto's nog eens op een stick plaatsen. Eens we ze hebben, mogen jullie allemaal meegenieten van Elena's grote dag, die is uitgegroeid tot een schitterend feest. Verder heeft ze in de kerk heel mooi voorgelezen. Mama heeft tranen met tuiten gehuild van blijdschap en ontroering, vooral toen de kindjes aan hun mama een roos mochten komen geven om de mama's (en natuurlijk ook de papa's) te bedanken om wie ze zijn geworden. Echt ontroerend was dat.

Ondertussen hebben we Kyana laten inschrijven voor haar vormsel van volgend jaar, 28 en/of 29 april 2012. De ene feest is nog maar net voorbij en de volgende komt er alweer aan :-)

9 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie foto's zeg. Kan me voorstellen dat je dan als moeder zo trots als een pauw bent op je kinderen!

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn inderdaad schitterende foto's, die je graag aan de muur zult hebben. Wat kijkt ze heerlijk eigenwijs op die tweede foto! Enne, 'vormsel'; is dat hetzelfde als tweede communie?
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nienke,

  eerst en vooral, bedankt voor de leuke reacties, ook van Bianca.

  En ja, het vormsel is inderdaad de tweede communie.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heeft de fotograaf van Elena gemaakt. Zo te lezen was de communie een schitterend feest die de hele dag duurde. Daar kan Elana met met veel plezier op terug kijken!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een schitterende foto's zeg. Prachtig! Heb je ook zo'n mooie foto van al je meiden bij elkaar?
  Maar zo te lezen hebben jullie prachtige dag gehad! Fijn dat alles zo naar wens verlopen is.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooo.... wat een prachtige foto's echt heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende foto's en wat ziet je meisje er mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's en zo'n mooi meisje!
  groetjes,
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super mooi fotos
  groetjes kelly

  BeantwoordenVerwijderen