zondag 8 mei 2011

Sue & Blu 3406 bloemenjurk


Ik begin me stilaan erg te schamen... ik verwaarloos mijn blog écht, de laatste weken. Ik naai enorm veel, maar de helft van de tijd is het voor anderen en dan vergeet ik natuurlijk weer foto's te nemen..

Maar, hier dus eindelijk nog eens iets voor de eigen dochter: voor Kyana maakte ik nogmaals het jurkje uit Sue&Blu 3406. Dit jurkje maakte ik al eens eerder en had me toen voorgenomen om het nooit meer te maken omdat het bovenstuk véél te wijd uitviel. Ondertussen heb ik natuurlijk wel iets meer ervaring in naaien en aangezien Kyana dit nog steeds een leuk jurkje vond, heb ik maar mijn moed samengeraapt en ben ik er nog eens aan begonnen. En ik moet toegeven, ik vind hem heel mooi geworden, Kyana trouwens ook.

Oh ja, op de foto's moet niet echt gelet worden: de jongedame heeft het idee opgevat dat ze steeds moet gaan poseren als een fotomodel, voor mama's blog, vandaar dat er soms ietwat rare foto's tussen staan. De laatste hier vb, vond ik nogal vreemd, maar zij vond hem super... :-)

4 opmerkingen:

 1. Juist leuk dat ze wil poseren de foto's zijn erg mooi geworden ook de laatste.
  Hierdoor zie je juist hoe mooi de wijd de jurk is.
  Het staat haar prachtig!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wouw! Erg gaaf! En het je dochter is een echt model! Leuk hoor dat ze dat zelf gaan bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jurk is prachtig en je dochter staat erg leuk op de foto. Die laatste foto vind ik juist erg leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuk modelletje is het! Echt ook wat voor de oudere meisjes. Leuk dat ze zo nog op je blog willen joh! Straks voelen ze zich daar misschien te groot voor!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen