vrijdag 3 juni 2011

McCall's topje M5798Nu de drukste dagen een beetje achter de rug zijn en het weer weer wat mooier wordt, maakte ik dit Mc Call's topje voor Elise. De stof kocht ik enkele maanden terug op het Stoffenspektakel in Antwerpen bij de mensen van de webwinkel "Stoffenkoning". Onze dames vonden er onmiddellijk een hele reeks leuke stofjes, dus... binnenkort volgen er nog creaties met stofjes van die winkel.
Nu, het topje zelf... Op zich is het niet zo'n moeilijk model, maar er kruipt toch wel wat tijd in om vb de hals mooi af te werken, de rimpels goed te maken, ... (misschien schaf ik me binnenkort beter eens een goed rimpelvoetje aan...), maar het eindresultaat vind ik wel leuk. Er volgen er binnenkort nog wel een paar, denk ik.

5 opmerkingen:

 1. Ja rimpels maken kruipt zeker veel tijd in. Ik zit ook wel eens te denken aan een rimpelvoetje. Maar een heel mooi topje heb je gemaakt. Netjes gedaan. Daar is het nu echt weer voor. Eigenlijk moet ik ook maar eens aan de topjesmakerij gaan.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!! Leuk model en heerlijk zomers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk topje! Lekker zomers..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi topje zeg, lekker met dit weer. Ook een leuk stofje, daar houd ik wel van.
  Gr, klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk topje, het stofje is ook erg leuk trouwens. Ik heb laatst een rimpelvoetje gekocht, maar vind het nog niet zo heel makkelijk gaan. Nu stop ik in mijn spoeltje rimpelelastiek, en dat gaat als een trein.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen