woensdag 8 juni 2011

Streepjesshirt van Burda


Nog even snel een shirtje voor Kyana gemaakt. Zij heeft momenteel een groeischeut of hoe zeg je dat voor een tienermeisje? Zij begint meer uit te zetten en bijgevolg zijn veel van haar topjes en shirtjes van vorig jaar toch wel te nauw geworden. Daarom maakte ik haar, van een lapje tricot, dat ze koos op het stoffenspektakel in Antwerpen, die shirtje. Het patroon is dat van Burda, 9745. Ik maakte het shirt nog nooit, maar vind nu wel dat het heel leuk valt, niet te breed, niet te smal, niet te kort, niet te lang... kortom, het bevalt ons volledig. Er zullen er zeker nog wel enkele volgen.

En nu op naar de iets grotere projekten.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk shirtje. De pasvorm is perfect!

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat ze echt heel goed. een perfecte pasvorm voor je dochter. Heerlijk he om die basisdingen even snel zelf te kunnen maken.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn een perfect passend shirt!Heb je in een hand omdraai met verschillende stofjes steeds een leuk ander shirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij zit perfect en dat is wel lekker, want op deze leeftijd willen heel veel dingen gewoon niet echt lekker/mooi zitten.

  Kirsten is vaak te groot voor de kinderpatronen en te smal voor de damesmaten... veel aanpaswerk. Lekker dat dit patroon gewoon "goed" is. Het modelletje staat haar heel mooi, daar zullen er wel meer van komen.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De pasvorm is heel mooi en het staat het goed!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen