zondag 4 juli 2010

rokjes en knoopvestje in opdracht

Voor het eerst heb ik een aantal dingetjes mogen maken voor het dochtertje van een collega van me. Een échte eer vond ik dat. Het meisje in kwestie was er ook héél blij mee.
Vooreerst maakte ik het wit/zwarte stippenrokje. Hiervoor werd gekozen voor Bizzkids model uit de wintervestie van 2008, nl. 3808. Als presentje maakte ik het meisje er ook nog een bijpassende haarband bij.
Vervolgens maakte ik model BK 506 in een groen katoentje. Eerst was ik zo niet te vinden voor dit stofje, maar eens het verwerkt was, vond ik het reuzegoed meevallen. Ook dit werd weer in dank onthaald. Het meisje maakte me hiervoor zelfs een geschenkje met strijkpareltjes. Heel mooi en héél leuk!
Tot slot maakte ik nog een ABC 102 vestje, met uitwaaierende mouwtjes in een beige tricot. Dit modelletje maakte ik al voor Ianka en vond het zelf supermooi! Bijpassend maakte ik nog een 3de rokje, ook een BK506, aangezien het meisje heel mooi staat met dit model.
Ik zag echter het meisje nog niet in deze kleertjes, enkel op foto's die de mama doorstuurde. Morgen is het dan eindelijk zover en komt ze haar kleertjes showen. Ik ben al eens nieuwsgierig! Het is altijd leuk om een kind blij te maken! Daar word ik zelf zo blij van :-)


3 opmerkingen:

 1. Het bovenste setje is mijn favoriet! Met zo'n knoopbolerotje maakt 't wel af.. misschien moet ik dat ook maar 'ns beginnen maken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marijke,

  ja, dat is ook mijn favoriet! Vind het superleuk die bolero'tjes. Begin dat tegenwoordig ook meer en meer te maken voor onze dames. Vind dat mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vond je 't spannend om in opdracht te werken ?
  Mijn favoriete setje is het setje met het groene rokje.
  Het bovenste lijkt me iets té flets. (ofwel ben ik besmet met de felle-kleuren-rage van mijn kleindochtertje )
  Bolerootjes heb ik nog nooit gemaakt.
  Maar het bruine lijkt me wel wat. Het maakt het groene rokjes setje gewoonweg af !

  BeantwoordenVerwijderen