dinsdag 27 juli 2010

3de en laatste Elodie, nu voor IankaEn hier is hij dan, onze 3de Elodie. Alleen... ons "model" had geen zin om mooi te poseren... ze moest enkel en alleen maar ronddraaien... dat was het enige waar ze aan dacht :-)
Mevrouwtje wilde, zoals ik in een eerdere blogpost al vermeldde, enkel een groene Elodie omdat... het lievelingskleur van haar neefje groen is, dus... dat van haar ook. Dus, nu wil ze alles in het groen... enkele weken terug moest nog alles in het roze, paars of oranje... Momenteel wil ze haar roze kledij ook nog aan en hopelijk blijft dat ook zo... ondertussen is ze aan het zeuren voor een groene rok, een groene bloes en een groen shirt....
Op de 2 onderste foto's wilde Elena, die net ook haar Elodie aan had, ook nog eens op de foto (dat moest ik er nog even van haar bijvermelden)
Nu is het eventjes gedaan met Elodieën maken, hoewel... moet er nog eentje maken voor het dochtertje van een collega, maar daarvoor is de stof nog niet binnen.
8 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm wel leuk in 't groen.. dat is 'ns iets anders,hé.. goeie keuze van haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze ook echt prachtig geworden!! En groen is toch een mooie kleur? ;-)

  Enne meiden....praat me er niet van :-D.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze ook weer prachtig. Groen is niet mijn favoriete kleur, maar zo vind ik het prachtig - zo heel groen is het toch ook niet. En ach, al dat roze gaat ook vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem erg leuk in het groen en groen combineert vaak ook leuk met roze, dus misschien kan je nog wel mixen met wat ze al heeft.
  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het 2 prachtige kleedjes.. mooie stof..
  ze staan er beeldig mee..
  mooi en dat ze maar enkel wil draaien..ik geloof het zeg... zo een speelskleedje...mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijk gezichtje heeft je jongste dochter toch! Ze is er zichtbaar blij mee. Het jurkje heeft een chique uitstraling. Prachtig!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw prachtige kleur zeg !! heel erg mooi geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik die groene stof zo op de rol had gezien had ik er nooit zoiets moois in gezien als wat jij er van hebt gemaakt
  Ik vind hem heel erg mooi
  Een van de mooiste die ik tot nu toe overal voorbij heb zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen