vrijdag 16 april 2010

Stoere meisjesbroek uit Bizzkids voor Kyana
Kyana heeft momenteel geen zin meer om kleedjes te dragen... mevrouwtje wil plots "stoere" broeken, maar het moeten wel échte meisjesbroeken zijn, en liefst met niet te veel zakken op.... een beetje een moeilijke combinatie, vind ik zelf... Ik associeer een "stoere" broek altijd met een broek met veel zakken op... niet dus ;-)

Dus, zijn we maar samen op zoek gegaan naar een patroontje dat voldeed aan de wensen van onze oudste dochter... Maar... blijkbaar had ze in haar achterhoofd al een idee... Vorig jaar maakte ik, uit de bizzkids winter 2008-2009, reeds model 3805, maar dan in een camouflagestof voor meisjes. Mevrouwtje wou nog wel zo'n broek, maar dan niet in camouflagestof, want, daar zat een roze tint in. Nu moest het een bruine broek worden. Bij Stael in Torhout, vonden we dan een katoentje dat aan haar wensen kon voldoen en hier is dan het resultaat...

Het volgende projectje is terug een kleedje. Gelukkig willen de andere meisjes nog steeds kleedjes dragen. Dat vind ik toch nog steeds leuker om te maken :-)

4 opmerkingen:

 1. Ik geloof best dat deze broek volkomen aan de opdracht van jouw dochter voldoet !
  Mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook écht wel 'n stoere meisjesbroek,hé :-) Echt knappe broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een pracht van een broek! En ook zo leuk dat er van die ceintuurtjes aan de zijkant zitten. Ook ideaal om de broek wat aan te trekken! Ik vind de stof ook heel mooi, past álles voor er bovenop bij!

  Goede keuze Kyana!! Ze staat er helemaal op te stralen!!

  Fijn weekend!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sabine knap gedaan zeg!! Als ik je kleren zie die je maakt komen ze precies recht van de winkel en bedoel dat niet negatief hoor, bedoel er enkel alleen maar mee dat het heel mooi die afwerkinge.. knap hoor. En Kyana dat zou die opdracht wilt en de mama kan dat zonder ennige probleem waar maken! SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen