dinsdag 6 september 2011

Eindelijk nog eens tijd om te bloggen...

Mijn schoonouders zijn ondertussen bijna een week met vakantie en Vincent en ik moeten het kantoor draaiende houden... een werkje dat ik toch wel wat onderschat heb. We hebben de voorbije week écht ontzettend veel gewerkt, maar 's avonds heb ik ook nog veel genaaid, maar... vond de moed niet meer om terug aan de pc te gaan zitten om te bloggen, vandaar dus... (heb trouwens ook nog bijna geen foto's genomen van wat ik maakte....), maar... hier toch al 2 creaties:

Voor Ianka maakte ik alweer een Quiara van FM in een leuke tricot met bloemetjes die de kleine dame zelf koos in Modecoupon in Sint-Niklaas:


Voor Kyana maakte ik dan nog een bloesje (Burda 9573) in een stofje dat ze vorig seizoen zag liggen op het stoffenspektakel in Mechelen. Het verbaasde me ten zeerste dat net zij dit stofje koos aangezien ze de laatste tijd heel erg veel jeans aan wilt en meer de stoere richting uitgaat.... Maar soit, ze is blij met haar bloesje en dan is de mama ook blij:
En ook al is ze blij met haar bloesje, op de foto gaat ze nog steeds niet graag....

11 opmerkingen:

 1. Je hebt weer 2 mooie kledingstukken gemaakt.
  Je jongste dochter poseert liever dan je oudste dochter he! Dat kan ik wel zien. Ik vind het altijd wel erg leuk om al die fotos te bekijken. Sterkte nog met al de drukte rondom jullie werk.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer schitterend uit. Leuk om zo het verschil in karakter te zien. De ene poseert bijna als een volleerd foto model en de ander heeft zoiets van.. moet dat nou...
  Maar je kan wel aan beide zien dat ze weer blij zijn met de shirtjes...

  Met mijn nek en schouders komt het wel weer goed. Het is een overbelasting van mijn spieren. Erg pijnlijk, maar met de fysiotherapie wordt dat wel minder.

  Jij heel veel sterkte met de drukte op je werk. Hopelijk vind je dan in het naaien ontspanning...

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk joh! En wat heb je toch een leuke meiden!! Deze stof heb ik niet liggen... misschien onderhand van een beurs ofzo, je weet maar nooit he!!
  Gr, KLazina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende tshirts! Heel mooi gemaakt. Ze staan er prachtig mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stofjes voor allebei. Het zij weer erg leuke kledingstukken geworden. Maar nog met korte mouwen, brrrr... Hier is het echt herfstachtig op het moment.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De dames zijn zo te zien heel blij met hun nieuwe shirt en blousje.

  Ik merk bij Kirsten ook dat ze me af en toe verrast door haar keuzes. Veel stoer en donkere tintjes en ineens een lila bloemetjesstofje uitkiezen voor een zomerjurkje en strandtas... ja... vind ik eigenlijk wel heel leuk.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke shirts voor de dames. Knap hoor dat je naast zo'n drukke werk week toch acher de naaimachine zit.

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattige blousjes heb je gemaakt. Wil dat voor het nieuwe zomerseizoen ook eens gaan proberen.

  Groetjes Mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat kanp dat je naast het werk nog tijd ziet om te maaien.
  Ze zijn beide prachtig geworden!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zijn Ianka haar haartjes geknipt? Het staat haar alleszins héél pittig :-).. En vooral op de tweede foto lijkt ze 'n echt fotomodel vind ik :-). En Kyana, die blik van de papa,hé... die lijkt daar toch enorm op :-).. maar euh, die heeft in de vakantie toch weer 'n serieuze groeischeut gekregen, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De puntjes zijn van Ianka's haar geknipt en ook vooraan is er een stuk af. Mevrouwtje wilde per sé "een bles", dus... de kapster heeft er haar ding een beetje mee gedaan zodat het toch niet té oud lijkt voor een 4-jarige :-)
  En Kyana, ja, die groeit enorm nu! Ze wordt een hele jongedame, op alle gebied.

  BeantwoordenVerwijderen