woensdag 3 augustus 2011

Jongensshort en slaapkleedje op bestelling

Hierbij nog 2 kledingstukken die ik maakte voor de kindjes van mijn ex-collega. Voor zoontje Rodolphe maakte ik een short, uit Bizzkids 2008, nummer 3441. Het model is iets vereenvoudigd, met niet zoveel zakken omdat mijn ex-collega een badge vooraan, onderaan de short wilde en een borduurtje op de achterzak van een ankertje. Ik vind het zelf een heel erg leuke short geworden en ik kreeg ook al een sms'je, van op de vlieghaven dat de short perfect past :-)

Daarnaast maakte ik ook voor haar dochtertje nog iets, nl een slaapkleedje. Er was nog wat stof over van de pyjama die ik voor Margaux maakte en het is altijd zo'n zonde om de restjes weg te gooien, vandaar dat ik voorstelde om er dit leuke slaapkleedje mee te maken, gebaseerd op het patroon FM Quiara. Ook dit werd enthousiast onthaald. Wat is het toch leuk om die kindjes blij te maken!

5 opmerkingen:

 1. Zo'n broeken wil Quinten ook altijd.. niet teveel zakken of franjes, gewoon eenvoudig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke pyjama zeg!! Echt schattig..
  Nog bedankt voor je lieve woorden..

  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prima idee : zo'n slaapkleedje !
  Interessant voor restjesverwerking....
  Deze vind ik erg geslaagd qua tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoy Sabine ! Je had Rodolphe moeten zien met zijn nieuwe broek : het is niet echt een short, maar eerder een driekwartbroek. Wat voelde hij zich "cóóóóóóól" op de luchthaven : met zijn nieuwe fleece, deze broek en zijn pet van Cars achterstevoren op zijn hoofd... Heel veel grtjs, Heidi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je je ex-collega zo blij kunt maken met kleding voor haar kinderen.
  Goed gedaan weer.
  groetjes DAnielle
  Ps: jullie een hele fijne vakantie gewenst met jullie gezin!

  BeantwoordenVerwijderen