zaterdag 20 februari 2010

Minnie Mouse shirt voor Ianka eindelijk klaar


Eindelijk is het Minnie Mouse shirtje voor Ianka klaar. Zoals voormeld in mijn vorig bericht had mevrouwtje haar aanvraag ingediend voor een shirt met daarop 2 keer Minnie Mouse (één keer op haar arm en één keer op haar buik). Waar ze de inspiratie vandaan haalde, weet ik niet, maar waarschijnlijk is deze te zoeken op school. Dus... mama mocht aan de slag... Mevrouwtje wist ook te vertellen dat het zo'n "truitje over elkaar" moest zijn. Mama begreep daaruit dat het ging om een overslagtruitje. Aangezien ik nog niet zoveel shirts maakte, en dus nog niet zoveel patroontjes hiervan had, nam ik het modelletje dat mee op het patroon ABC 96 stond. Dat lag toch nog bereikbaar en kon de goedkeuring genieten van ons dametje.
Het volgende probleem... hoe een Minnie Mouse borduurtjes vinden die niet té overdreven groot zijn en het shirt niet té zwaar maken... Na enig zoekwerk én overleg met Ianka, is dit het resultaat.

Ze is er alweer supertevreden mee! Nou ja, wat zou je meer willen. Ze heeft iets in haar hoofdje en enkele dagen later, heeft mama toch een creatie gemaakt die dochterlief kan bekoren ;-)
Ondertussen heeft ze zich er ook bij neergelegd dat de volgende projectjes niet voor haar zijn, maar voor de zussen.

2 opmerkingen:

  1. Weeral leuk... maar in zo'n lichte kleur moet ik niet aan beginnen.. nog geen uur later zouden de mouwen al pikzwart zijn (hoe ze hier altijd in slagen...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knappe shirt hoor... lief, stijlvol en toch ook sportief... kanp hoor! En leuke borduursels...

    BeantwoordenVerwijderen