woensdag 30 maart 2011

Veel geborduurde slabben en badcape


De voorbije weken heb ik heel wat slabben en badcapes geborduurd voor collega's, vrienden en vriendinnen die geboortegeschenkjes moesten geven of zelf mama of papa zijn geworden.
Zo is een goeie collega van me op 2/2/2011 (Kyana's verjaardag) papa geworden van kleine Madeleine. Ik gaf hem als geboortegeschenkje een geborduurde slab, maar... hijzelf en zijn vrouw waren er zo blij mee dat ze prompt nog 2 extra slabben bestelden, net als nog een slab voor kleine Antoine en kleine Louise. Verder maakte ik nog een slab voor Jonas, het neefje van mijn schoonzusje, voor Alexine, het dochtertje van een ex-collega en voor Seppe een slab én een badcape. Seppe is een ver neefje van mijn lieve reisgezellin.

Momenteel staat de borduurmachine weer aan... nog 2 slabben en één badcape te gaan en dan gaan we weer aan de slag met het gewone naaien, alsook met het breien. Ondertussen heb ik 2 sjaals afgewerkt, voor Elise en Kyana. Die van Ianka ben ik aan bezig. En daarna nog eentje voor Elena. Hopelijk wordt het weer niet té snel al té warm (wat klinkt dat raar na zo'n strenge winter), zodat ze hun sjaaltjes nog even aan kunnen.

2 opmerkingen:

 1. Wat ben jij een bezige bij !Naaien én borduren én breien...
  'k Ben een heel klein tikkeltje jaloers !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn altijd wel hele dankbare dingen om te maken. Mensen die het ontvangen vinden het altijd zo leuk. Ik kreeg pas voor Jelle's verjaardag ook een geborduurde slab met zijn naam cadeau. Ik was er eigenlijk nog blijer mee dan dat ik speelgoed zou krijgen.
  Ik ben benieuwd naar je sjaals. Als het zo warm blijft als wat ze zaterdag aangeven hebben ze het niet meer nodig, maar het weer kan altijd weer snel omslaan.
  groetjes en een fijne avond van Danielle!

  BeantwoordenVerwijderen