zondag 12 december 2010

Fleece vest voor Kyana, pyjama en vest voor Rodolphe


Voor Kyana maakte ik enkele weken terug (ik zit écht achter met hun updaten van mijn blog) deze double face fleece vest om te gaan geocachen. Zoals ik in een vroeger bericht al eens schreef, is dat de ultieme hobby voor papa en zijn 4 dochters, maar... de laatste keer kwamen ze terug met zoveel kou, dat, van zodra we double face fleece vonden, deze kochten en Kyana er een vest van maakten. Op zich is het geen "speciaal model", maar een gewoon simpel, recht vest dat héél warm is (wat het hoofddoel was). Om het vest toch iets extra's te geven, werkte ik de kap af met mijn coverlock, maar.. wat een miserie. Ik brak wel 3 naalden op die dubbele fleece... maar... dochterlief is tevreden met het eindresultaat en dat is wat telt.
Verder maakte ik ook nog bovenstaande pyjama, op vraag van een collega van me, voor haar zoontje.

En tot slot nog een eenvoudige vest in joggingstof voor het jongetje waarvoor bovenstaande pyjama is bestemd. Het vest is ondertussen aangekomen bij het jongetje en al voor 100% goedgekeurd. Volgens de mama kruipt hij zelfs met zijn vest in bed. Blij dus weer een kind gelukkig gemaakt te hebben :-)

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo een warm vest! En de pyjama en joggingvest zijn ook erg leuk geworden!
  Je bent maar weer druk :)
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kyana toont het met haar duimen : JIJ bent een crack ! (een naai-crack ; wel te verstaan)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me een heerlijk warm vest voor Kyana. Het ziet er ook weer netjes uit.
  En voor je collega ook weer genaaid! Altijd leuk om weer een jongetje blij te maken met een pyama en een vest. Als ik ook zie hoe blij Peter met zijn pyama is. Daar doe je het toch voor!
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen