dinsdag 26 januari 2010

Vestje ABC 97 voor IankaIanka draagt tijdens de koude winterdagen nogal graag een vestje. Toen ik de laatste collectie van ABC zag, was ik onmiddellijk verkocht. Zo'n vestje zou ik ook maken! Toch werd het patroontje even opzij gelegd omdat ik niet goed wist in welke stof dit vestje te maken... het moest toch wel wat warmte geven, maar mocht ook niet weer fleece of joggingstof zijn. Uiteindelijk viel de keuze op een diep-paarse Nicky Velours die na veel omwegen toch bij mij belandde. Ik kocht deze immers bij de Lapjesschuur, maar mijn pakketje ging verloren tijdens de verzending. Gelukkig hebben Mirjam en Geert van de Lapjesschuur er alles aan gedaan om mij mijn pakket zo snel mogelijk te laten bezorgen en gelukkig... door hun inspanningen heb ik mijn stofje, weliswaar met een 10 dagen vertraging, ontvangen. Maar... dan kwam de volgende opdracht: ook Kyana, Elise en Elena zijn gek van dit vestje en willen het zelfs in dezelfde stof en kleur (de 4 meiden zijn gek op paars, roze en grijs). Mama moest dus bijkomende stof bestellen. Gelukkig ondervonden we deze keer geen problemen met de verzending.
Het was een titanenwerk, maar het resultaat mag er zijn! En belangrijkst: Ianka is er supertevreden mee en dat maakt alles nog zoveel beter.

2 opmerkingen:

  1. Het vestje ziet er erg mooi uit !
    Mooie tint ook !
    Persoonlijk ben ik geen grote fan van Nicky....de stof schuift teveel...patroondelen worden snel ongelijk....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow, écht weeral héél mooi.. als Jente dit zou zien, was ze direct verkocht denk ik... Zij draagt ook héél graag vestjes... En dit is ook echt meisjesachtig,hé.. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen