zondag 18 maart 2012

Voorbereidingen vormsel Kyana én proefkapsel communie


Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog iets postte. Dat wil echter niet zeggen dat ik stil heb gezeten. We zijn volop bezig met de voorbereiding van de communie/vormsel van Kyana. En... nu met die vreselijke gebeurtenis, met dat busongeluk in Zwitserland, zijn we ons terdege bewust van het feit hoe blij we moeten zijn dat wij een 12-jarige, gezonde dochter hebben voor wie we de voorbereidingen voor het vormsel mogen verderzetten. Maar... toch blijven we in gedachten bij al de slachtoffers van het busongeluk en hun familie!

Momenteel ben ik bezig aan de setje voor Elise, Elena en Ianka. Zij wensten alle 3 dezelfde set te dragen op 28 april, als Kyana haar communie doet. Ze kozen voor de ABC 131. De 3 jurkjes zijn ondertussen klaar, alsook 2 vestjes. Het 3de vestje ligt geknipt. Daarna is het de bedoeling dat ik hen er alle 3 nog een korte legging onder maak en dan zijn we weer klaar.

Hier bijgevoegd vindt u alvast een paar kiekjes van Kyana, voor haar communie-album. Eerst gingen we naar de kapper voor een proefkapsel, wat niet evident is met het lange en vooral heel dikke haar van Kyana. Maar... alweer vind ik dat Katrien er iets schitterends van gemaakt heeft. Daarna zijn we dan richting Wieze gereden, naar de fotograaf. Aangezien onze vroegere fotograaf naar Frankrijk is verhuisd, moesten we noodgedwongen een andere zoeken en ik denk dat onze missie is geslaagd. Hierboven vind je al een aantal onbewerkte foto's van haar.
Wat ben ik trots op mijn knappe meid! We hopen met z'n allen dat 28 april een schitterende dag wordt!

9 opmerkingen:

 1. Sabine,
  het ziet er erg moi uit !
  En het kapsel....én de foto's.
  Ik vermoedde al dat je druk bezig zou zijn met de voorbereidingen.
  Ik vind het knap van je dat je , niettegenstaande je drukke baan en gezin , toch nog de tijd vindt om zelf de jurken voor de zussen te maken.
  Ik kijk al uit naar het resultaat !
  En je hebt gelijk dat we blij en dankbaar mogen zijn omdat wij tot nu toe gespaard bleven van een drama zoals vorige week vele ouders van vormelingen getroffen heeft.
  Het zal je kind maar wezen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt alle redenen om trots op je dochter te zijn! Wow, wat een schitterende foto's en wat een prachtige jurk heeft ze aan!!

  Groetjes mama C

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige jurk en wat een fantastische foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's! Prachtig jurkje draagt je meis.. trots mag je zeker zijn! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's hoor, prachtige jurk en man wat heeft die meid een pak haar! Schitterend!
  Hopelijk wordt het een erg mooie dag!
  groetjes,
  vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie foto's en wat een prachtige jurk heeft ze aan!! Daar mag je zeker trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WHAW zeg... ze gaat echt héél knap zijn..
  amai :-) super hoor alles..maar het meisje erin... dat maakt het toch wel af hoor.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen