woensdag 23 november 2011

Amy-Lynn voor Ianka, fleece vest voor Elena en borduursels

Eindelijk komt het er nog eens van om een berichtje te posten. Het is hier tegenwoordig zo druk... en zelfs zo erg druk dat ik amper nog aan naaien toekom.... Ondertussen hebben we 2 verjaardagen achter de rug (Ianka en gisteren Elise), zijn we nog steeds op zoek naar een ander en groter huis, is er gigantisch veel werk op kantoor (en bijgevolg ook thuis) en stromen de borduuropdrachten binnen (wat natuurlijk heel erg leuk is).

Maar... ik deed toch iets om naaivlak. Hier vind je de Amy-Lynn van Collie-Collie die ik voor Ianka maakte. Eerder maakte ik er al eentje voor Elena en Elise. Ianka wilde er eerst geen maar... toen Elena heel erg veel positieve reacties kreeg op haar rokje, wilde ze er plots toch eentje. Het stofje kocht ik vorig jaar op het stoffenspektakel (maar of het nu Gent of Antwerpen was, dat weet ik niet meer zo goed). Aangezien het stofje dit niet vraagt, heb ik er geen versierinkjes op genaaid... Eigenlijk ben ik er wel naar op zoek gegaan, maar uiteindelijk vond ik niks leuk dat er goed bij pastte, vandaar dit eenvoudig exemplaartje .


Verder maakte ik ook deze double-face fleece vest voor Elena. Ze koos dit stofje in september op het stoffenspektakel te Antwerpen. Het model komt uit een oude Trendz, maar... maakte ik toch nog een stuk korter, zo staat het iets pittiger. De juffrouw zelf vindt het ook "sexier" als het vestje wat korter is... tja, kleine meisjes worden groot, hé :-)

En tot slot, nog een klein assortimentje van wat ik de laatste dagen borduurde: een handdoek voor neefje Finnians verjaardag, 2 handdoeken voor Lotte op vraag van Kyana's juf en een slab voor Julie, wiens papa een fervent visser is. Verder borduurde ik ook o.a. nog de overalls voor de faculteit "Diergeneeskunde" van de unief van Gent, maar daar vergat ik weer foto's van te nemen. Verder ben ik ook bezig aan een reeks handdoeken en washandjes met voetbal en voetbalschoentjes voor een aantal voetballende jarigen, maar daarvan krijg je binnenkort wel enkele foto's te zien.

Momenteel voel ik me écht opgelucht, nu ik weer een berichtje aan het posten ben.... dat doet echt deugd.
Misschien ook leuk te vertellen waar ik nog aan bezig ben:
- een double face fleece vest voor Ianka
- een zouavebroek voor Kyana die ook bijna klaar is
- een jeans voor het zoontje van een ex-collega (de Anouk van Mamu Design voor zijn zusje is ondertussen al klaar en is met groot enthousiasme onthaald - alleen zonde dat ik ook weer hiervan een foto vergat te nemen....)

8 opmerkingen:

 1. Ondanks alle drukte enorm veel gedaan zeg! Het stofje van de Amy-Lynn is mooi, maar inderdaad wel lastig om er iets bij te vinden. Maar het stofje is zo mooi dat het eigenlijk niet veel nodig heeft.

  Hahaha, ik moet zo lachen om de Elena's idee over een korter fleece-vestje.

  Fijne avond, en hopelijk komt er binnenkort wat meer rust in de drukte.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho , Sabine, Zoveel !!
  En dat tussen al je drukke bezigheden door ....da's een hele prestatie , vind ik.
  Ik zou niet weten wat ik het mooist vind : het rokje ? of het double-face-fleece-vest ?
  Wat het rokje betreft: op zo"n stofje nog een extra versiering aanbrengen zou moeilijk zijn om het dessin niet te verstoren.
  En maakte je knoopsgaten in het fleece vest ?

  Ik probeer je binnenkort te mailen..ik ben druk bezig met de Schotse rokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O la la, wat een drukte. Heel herkenbaar hoor. Maar toch fijn, dat je nog aan wat naaien toegekomen bent. Geeft weer een fijn gevoel he!
  Hier ook hectisch, krijg zoveel bestellingen binnen, allerlei soorten, maar ik ga maar nummertjes trekken denk ik...
  Zo gauw ze je weten te vinden, dan begint het, lijkt wel.
  Maar vooruit, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  Dat stofje van 't rokje is super zeg, hoef je geen eens wat aan te doen. (heb hem hier niet liggen, sorry)
  Succes met de drukte, en denk maar zo: MOrgen weer een dag!
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pff, wat een productie ondanks alle drukte! Het rokje staat haar schattig en het vest is helemaal leuk. Voordeel van double-face lijkt mij dat je het als 1 lap kunt verwerken. Ga ik eens onthouden (bij al die andere dingen die ik probeer te onthouden ;-))

  Groetjes en succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou zeg druk druk...maar mooi is het bovenste setje zeg!En het fleece vestje is echt stoer,goed dat je het wat korter maakte.Leuk om een keer deze fleec 'kant en klaar'te zien! Succes met de drukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou je hebt weer zat gedaan joh! Ik miste al berichtjes van je op je blog! Ik vind het vest van Elena zo mooi. Daar moet ik me toch ook eens aan wagen. Lijkt me heerlijk zitten voor de kinderen.
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht dat ik net een reaktie had geplaatst maar hij staat er niet.....dus nog een keer.
  Je bent druk bezig geweest zie ik wel weer. Vooral het vest voor Elena vind ik erg mooi. Lijkt me lekker behaaglijk zitten. Misschien moet ik me daar ook eens aan wagen voor de meiden!
  En het borduren blijft goed lopen bij jou he. Leuk hoor.
  groetjes DAnielle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier is het momenteel hetzelfde, druk met alles en totaal geen puf vd hobbies,.
  Je hebt weer mooie dingen gemaakt! super !

  BeantwoordenVerwijderen