zondag 16 januari 2011

Nadya voor EliseVoor Elise maakte ik voor de feestdagen deze Nadya van Farbenmix (van Collie-Collie). Ze koos zelf het stofje bij Modecoupon in Sint-Niklaas. Oorspronkelijk vond ik het stofje vrij oud, maar eens het verwerkt was, viel het me nogal mee.
Deze foto's zijn echter deze ochtend pas genomen (We moesten nog naar een nieuwjaarsbrunch en aangezien ik vergeten was om foto's te nemen tijdens de feestdagen, deed ik het even snel deze ochtend). Elise kijkt nogal pips, maar ze is pas ziek geweest en heeft nog een verkoudheid.
Hetzelfde jurkje maakte ik ook voor Elena, maar... je raadt het al... hiervan heb ik ook nog geen foto's...

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het een stoere Nadya geworden! Staat heel mooi met die zwarte laarsjes erbij. Wel nog een kiekje laten zien van de Nadya van Elena!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook al was het nog vroeg,een plaatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. patroontje ligt hier ook nog op mij te wachten. twijfel wel nog welke maat ik zal nemen. Denk je dat je kan afgaan op de leeftijd of beter opmeten?
  Het stofje vind ik trouwens prachtig. De dochter heeft een goeie smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Inge,
  ik vind dat de maat perfect kan vergeleken worden met de confectiemaat. Het voordeel aan dit patroontje is dat je het in de taille kan aanspannen (of een elastiek in steken) zo lang/groot als nodig voor je kindje. Ik werkte met lintjes en die kan je gewoon meer of minder aantrekken. Zo past het jurkje altijd. En de lengte, tja, daar doe je mee wat je wilt, net als bij de lengte van de mouwen.

  groetjes en succes ermee!

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg mooi geworden, deze Nadya. Het stofje is erg mooi, zeker voor de kerst.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh zeg zo mooi... ze staat er beeldig mee en met die laarsjes er onder..
  hoe doe je dat toch he zeg... knap werk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen