zondag 21 april 2013

Plechtige communie en vormsel Elise

Gisteren, 20 april 2013, deed Elise haar plechtige communie en vormsel. Hiervoor wilde ze zich graag laten fotograferen met een paard of pony (zoals al in meerdere blogposten aangegeven, zijn onze 3 jongste meiden stapelgek op paarden en pony's). Initieel had ik wat schrik voor buitenfoto's (we hebben tot nu toe steeds foto's laten nemen in de fotostudio), ook al omwille van het koude weer, maar uiteindelijk zijn de foto's heel mooi gelukt, vind ik zelf. Hieronder dan een aantal foto's van Elise, gisteren genomen na de kerkelijke plechtigheid die plaatsvond om 18h (vandaar het al wat duister worden) Verder nog een aantal detailfoto's van haar kapsel. Zoals bij elke communie maken we er hier een gewoonte van dat de communicantjes er piekfijn uitzien ;-) En dan wat meer over de kledij: dit keer maakte ik niet alle outfits zelf wegens te veel andere bezigheden, o.a. onze verbouwing, 2 communies kort na elkaar ( op 5 mei a.s. doet Ianka dan haar eerste communie) en schoolfeest bij de meisjes. Ianka droeg een setje uit de Young Image zomer 2012. Het jurkje is de Y1204 en het jasje Y1215. Beide stofjes komen uit modecoupon in Sint-Niklaas. Foto's van Elena's outfit volgen binnenkort.

8 opmerkingen:

 1. Ik dacht al dat je het druk zou hebben, succes met de verbouwing e.d.

  Wat een prachtige foto's zijn er gemaakt. Leuk met het paard aan haar zijde. Haar kleding is ook prachtig, de kleur turquoise staat haar super!

  Lanka's jurkje is ook een snoes van een modelletje. Staat haar ook héél mooi en ze is er zo te zien maar wat blij mee :)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh : wat ziet Elise er prachtig uit ! Alle details kloppen : de tinten / de lengte van de jurk/ het 'ogenschijnlijk' nonchalante feestkapsel/haar schoenen/het paard....
  Ook kleine zus (maar die titel zal ze wellicht zelf niet willen horen) heeft een feestelijk setje aan.Mooi : die boord onderaan de jurk.
  Het witte vestje staat er goed bij. Deze 2 dochters waren alvast pico bello op de grote dag nummer 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig ziet ze eruit! Mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi setje zeg, prachtige kleur blauw. Staat haar goed, en haar haar zit ook errug mooi.
  Fijn he, al dat verbowuen in huis. Maar het komt goed hoor, je krijgt er zoiets moois voor terug.
  Ik ben heel blij, dat we er aan begonnen zijn.
  Wat zal het genieten zijn onderhand.
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's en wat ziet ze er mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik twijfel of mijn eerste bericht goed gegaan is...Prachtige foto's en wat ziet ze er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's zeg! Heel uniek zo met een paard! De kleding staat je dochter heel mooi! kortom: zeer geslaagd!

  groetjes Wilja

  BeantwoordenVerwijderen