vrijdag 28 december 2012

Bea van Farbenmix teddy-zacht

t
Voor het eerst heb ik net een kledingstuk afgewerkt en onmiddellijk op mijn blog geplaatst.... Toen we afgelopen woensdag in Modecoupon in Sint-Niklaas liepen, was enkel Ianka bij ons. Ze wou enkel maar mee (thuisblijven, samen met de zussen, zonder ouders, was geen optie voor ons) toen ik beloofde dat ze een leuk stofje voor zichzelf mocht kiezen ook (bedoeling was om stof te kopen om enkele bureaustoelen op kantoor opnieuw te overtrekken). Toen ze bovenstaand stofje zag, was ze onmiddellijk verkocht. Daar wilde ze wel een "teddyberentrui" van. Aangezien deze jongedame haar kleerkast overvol is en ze enkel nog truien kan gebruiken, was mama al blij dat ze hiervoor een stofje koos. Gisteren werkte ik nog een trui voor Kyana af en vandaag begon ik aan de trui voor ons jongeste spruitje. De Bea van Farbenmix leek me een geschikt model hiervoor. Sinds een uurtje is de trui klaar en binnen in de living is het zo'n 22° en Ianka heeft haar trui nog niet uitgetrokken. Ze is er echt heel blij mee, maar... nu wordt het toch wel hoog tijd dat ik begin aan de overtrekken voor de bureaustoelen... een iets minder aangenaam werkje, maar het moet er toch maar eens van komen. Hieronder vind je nog een foto van een "gekkigheidje". Ianka's meter had me gevraagd op de matrozenpetjes "Peppi" en "Kokkie" te borduren voor 2 van haar werklieden. Beide mannen blijken het postuur van Peppi en Kokkie te hebben en blijken ook onafscheidelijk. Het leek haar dan ook een goed idee om hen eens te verrassen met deze petjes:

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke trui heb je gemaakt, de kleur staat Lanka goed. Ikzelf ben ook erg tevreden met de volwassen variant van dit patroon. En die mutsjes zijn inderdaad erg grappig.
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze heeft wel smaak. Mooie trui is het geworden. De petjes zijn ook heel leuk geworden.

  Groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oo wat zal die teddeytrui heerlijk dragen!! Goede keus. En bij het zien van Peppi en Kokkie krijg ik echt een bigsmile...wat was dat toch altijd leuk vroeger!! Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig hé, zo'n knusse trui. Hier willen mijn meisjes geen truien aan... bij extreme vrieskou hoogsten een nicky versie, maar zo'n teddy bea is niet aan de orde! Ik vind dit nochtans super leuke truien.
  groetjes,
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen