zondag 30 september 2012

Zomerse projecten gaan elkaar opvolgen nu....

Schaam, schaam.... Ik kreeg deze middag een mailtje van mijn vriendin Marijke met de mededeling dat het al sinds 22/8/2012 geleden was dat ik nog iets postte op mijn blog.... of ik echt zo weinig had gemaakt sindsdien... Maar nee, hoor! Ik ben continu in de weer geweest, maar om één of andere reden lukt het echt niet om regelmatig foto's te nemen en te bloggen.... Ook maakte ik voor de veranda van mijn buurvrouw 10 grote, brede gordijnen tot op de grond, alsook linten om de gordijnen weg te trekken. Werk genoeg gehad, dus. Dus, ik nam me vandaag voor om systematisch foto's te nemen van de dingen die ik afgelopen weken maakte en deze onmiddellijk op mijn blog te plaatsen. Momenteel kan ik geen foto's nemen van de meiden want ze zijn met papa gaan fietsen (ik ben ook even meegeweest, hoor, maar ga nu nog wat naaien). Hierboven vind je alvast 2 foto's van nog maar eens een Amy-Lynn die ik in de grote vakantie maakte voor Ianka en die ze heel vaak heeft gedragen. Het stofje komt nog van op een stoffenspektakel bij Ria Hoegen. Het was nog Herman die me het stofje verkocht. Ik twijfelde eraan, maar hij vertelde me dat het prachtig was eens het verwerkt was. Het was de laatste keer dat we Herman hebben gezien, maar... zijn hem wel dankbaar voor dit leuke stofje. Ik, maar ook Ianka, zijn er heel tevreden over. Zelf vinden we het een heel mooi en fleurig rokje geworden.
En hier nog maar eens een geborduurde handdoek. Zo zie je maar, het is niet omdat ik niet blog, dat ik niks maak :-)

5 opmerkingen:

 1. Ik vind vooral de tinten van het setje treffend ! Het is niet steeds eenvoudig om een bloemenprint én een uni stofje in exact dezelfde kleuren te vinden.
  En Herman (zaliger) had gelijk : het is een mooi stofje !
  Op naar de volgende zomerse set ! (grapje)
  Groetjes
  Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zat me laatst ook al af te vragen of je het druk had op je werk... Leuke rok is dit geworden, met een heel leuk stofje. Herman heeft jullie er goed mee geholpen.

  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent :) Soms zijn er andere dingen belangrijk en kom je er niet aan toe.... Dat is hier af en toe ook wel het geval hoor!
  Je rokje is in ieder geval weer een plaatje! Erg mooi! Ik ben benieuwd naar wat je verder allemaal gemaakt hebt!

  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk setje, maar het begint hier wel koud te worden voor zulke kleding.
  Maar wellicht is het al gedragen?
  Het stofje is wel heel mooi,
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een pracht stofje inderdaad, perfect voor zo'n vrolijk wijd rokje.

  Ik herken het wel hoor, ik ben ook van alles aan het doen, maar het lukt óf niet om de foto's te nemen, óf het lukt niet om rust te vinden om een blogberichtje te bakken... Maar je hebt zeker niet stil gezeten :)

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen