zondag 15 januari 2012

shirt voor Kyana, bontje en geborduurde handdoek
Kyana is momenteel dol op dit type geprinte stoffen. Toen we enkele maanden geleden rondliepen in Modecoupon in Sint-Niklaas ging ze dan ook onmiddellijk op dit stofje af. Of ze dat niet kreeg voor een shirt of voor een jurkje? Tuurlijk, maar een jurkje wilde ik er niet meer van maken omdat ze al een jurkje heeft in dit type stof (zie maar enkele blogposts terug), maar... een shirt wilde ik er nog wel van maken.
Dochterlief is weer supercontent :-)Verder maakte ik dit bontje voor Evelien, het dochtertje van een goeie vriendin van me. Anniek, de mama, had dergelijke vestjes al zien hangen in diverse winkels, maar deze waren telkens ofwel slecht afgewerkt ofwel scheef onderaan. Daarom vroeg ze aan mij of ik het zag zitten zo'n bontje voor haar dochtertje te maken. Ik vertrok van het patroon van ABC, 107 en paste het patroon wat aan. Verder wilde ik er graag een voering inzetten aangezien dit toch wat properder afwerkt. Dit is dus het eindresultaat. Ik denk dat Anniek er wel blij mee was. Ik wacht enkel nog op een foto van Evelien met haar bontje. Zelf vind ik het ook heel leuk geworden. Heel binnenkort maak ik er eentje voor Ianka.en tot slot, alweer een geborduurde handdoek, voor Lenka, de vriendin van Elise. Het meisje gaf onlangs een verjaardagsfeestje en toen Elise haar vroeg of ze als geschenkje graag een geborduurde handdoek kreeg, reageerde het meisje heel enthousiast. Ze wilde dolgraag een handdoek met haar naam, die van Elise en de letters "bff". Eerst verstond ik niet goed waar het over ging, maar later bleken die letters te willen zeggen: "best friends forever". Ook deze werd enthousiast onthaald.

4 opmerkingen:

 1. Mooi 'grote meiden'shirt!En het bontje is goed gelukt,lekker warm ook! bff...ja je moet het maar weten,Handig en bruikbaar cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk shirt,vestje en handdoek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk joh. Is de rust weer een beetje terug, dat je weer lekker de gang hebt?
  Die bontjes zijn zo af he, gaat lekker snel.
  Maar het opruimen daarna.....
  Gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi shirtje! Wat heeft je dochter prachtig dik haar!

  BeantwoordenVerwijderen